Sjoukje Hooymaayer overleden

schedule21 september 2018, 14:42 - Redactie
Sjoukje Hooymaayer overleden
photo_camera Foto: Roy Beusker

Op woensdagmiddag 19 september jongstleden is Sjoukje Hooymaayer in het bijzijn van haar kinderen overleden. Dit maakt theaterproducent en oud-collega Hans Cornelissen namens de familie bekend.

De familie is dankbaar dat zij haar zelf hebben kunnen verzorgen en ondersteunen, met name, in de laatste dagen van haar leven. Dit was ook haar grote wens: Intiem en eigen.

Sjoukje heeft de afgelopen maanden ontzettend genoten van het mooie weer en de prachtige zomer. De tuin en de hondjes en bovenal van de vrijheid om thuis te kunnen zijn. De laatste voorstelling van My Fair Lady en het afscheid in Koninklijk Theater Carré ontroerde haar. Zij voelde zich gedragen en gesteund door zoveel mensen.

Alle kaarten en bloemen die zij heeft ontvangen, naar aanleiding van haar ziekte, en haar afscheid van het toneel werden met een mix van verwondering en blijdschap ontvangen. De familie wil iedereen langs deze weg daarvoor danken.

De uitvaart zal in besloten kring plaatsvinden.

Première
6 november 2017
Dernière
13 mei 2018
Meer nieuws over My Fair Lady (2017)
Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven