14 het Theaterspektakel wegens succes verlengd

1 december 2022, 09:02 - Redactie
14 het Theaterspektakel wegens succes verlengd

Sinds de première in september 2021 is 14 het theaterspektakel over Johan Cruijff een groot succes. De voorstelling vertelt het verhaal van Nederlands grootste voetballegende, waarbij acteur Tobias Nierop onze beste voetballer aller tijden op onweerstaanbare wijze tot leven wekt. Deze productie, exclusief te zien is in het AFAS Theater in Leusden, blijft scoren. "De belangstelling voor dit theaterspektakel over het leven van Johan Cruijff blijft onverminderd groot" aldus Wolter Lommerde, producent van de voorstelling. “Vandaag, 14 maanden na de première, kunnen we bekend maken dat de voorstelling opnieuw is verlengd en nog te zien zal zijn tot en met 25 juni 2023.”

"Het is in deze lastige tijden niet vanzelfsprekend dat een grote theaterproductie langer kan spelen. Wij merken echter dat we er, net als eerder met De Verleiders en Het Pauperparadijs in slagen om een heel breed publiek naar het theater te krijgen," aldus Lommerde. "Het bezoekersprofiel van 14 wijkt duidelijk af van de standaard theaterbezoeker. Dat komt door het onderwerp voetbal en Johan Cruijff natuurlijk. Ook het schitterende AFAS Theater, met uitstekende voorzieningen zoals onder meer gratis parkeren en de prima bereikbaarheid zorgt samen met het enthousiasme van de al meer dan 100.000 bezoekers voor een heel goede ‘buzz’ rond de voorstelling."

De voorstelling 14, met Tobias Nierop als Johan Cruijff, werd eerder uitgeroepen tot beste originele Nederlandse productie.

Première
25 september 2021
Dernière
N.N.B.
Producent
Out of Office Productions
Meer over 14 de musicalAnder nieuws over 14 de musical
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda