Nieuwe sluitingsdatum voor The Phantom of the Opera op Broadway

29 november 2022, 18:49 - Redactie
Nieuwe sluitingsdatum voor The Phantom of the Opera op Broadway

In september werd aangekondigd dat The Phantom of the Opera op Broadway na 35 jaar zou gaan stoppen. De datum waarop de laatste voorstelling van de langstlopende show op Broadway gespeeld zou gaan worden zou 18 februari volgend jaar zijn maar de datum van de laatste voorstelling is nu opgeschoven. De musical van Andrew Lloyd Webber zal nu doorspelen tot en met 16 april volgend jaar. Op die dag zal The Phantom of the Opera dan 13.981 opgevoerd zijn.

De reden om langer door te spelen is een verhoogde interesse in kaarten sinds het moment dat de sluiting werd aangekondigd in september. Na 16 april zal er geen verlenging meer volgen zo heeft Cameron Mackintosh al aangeven. Dit in verband met een renovatie van het Majestic Theatre die gepland staat. De producent verwacht zeker dat de musical ergens in de toekomst weer terug zal gaan keren op Broadway.

Na The Phantom of the Opera is Chicago de langstlopende show op Broadway, Chicago is inmiddels meer dan 10.000 keer opgevoerd. Op de derde plaats staat The Lion King met 9795 voorstellingen.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda