ZOO Antwerpen viert verjaardag met groots musicalspektakel

14 februari 2017, 12:44 - Redactie
ZOO Antwerpen viert verjaardag met groots musicalspektakel

Volgend jaar zal ZOO Antwerpen haar 175ste verjaardag vieren. De dierentuin wil dit niet ongemerkt voorbij laten gaan en wil dit gaan vieren met ZOO of Life, een groots musicalspektakel. "ZOO of Life wordt een hartverwarmend hedendaags verhaal over de ZOO en de liefde tussen dier en mens, een ode aan de ZOO" zo legt Luc Stevens uit die de regie op zich zal gaan nemen.

Voor ZOO of Life zoekt de dierentuin een groot aantal vrijwilligers die graag willen zingen, dansen, acteren, koken, naaien, decors willen bouwen en op de kinderen willen passen. "ZOO of Life wordt een massaspektakel met honderden vrijwilligers en een aantal bekende Vlaamse musicalsterren op het podium van de nieuwe Koningin Elisabethzaal. Iedereen mag meedoen, jong en oud, man of vrouw. ZOO Antwerpen is vooral op zoek naar mensen met enthousiasme en engagement voor dit evenement"

Voor degene die geïnteresseerd zijn om mee te werken aan het musicalspektakel wordt er een informatieavond georganiseerd op donderdag 9 maart om 19:30 uur in de Koningin Elisabethzaal. Opgeven kan op de website van de ZOO Antwerpen.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda