Xander van Vledder vervangt Han Oldigs in The Mousetrap

6 september 2021, 10:14 - Redactie
Xander van Vledder vervangt Han Oldigs in The Mousetrap

Acteur Xander van Vledder gaat Han Oldigs vervangen in de klassieke thriller The Mousetrap. Rick Engelkes Producties is verheugd dat Xander op zo’n korte termijn bereid is gevonden om zich aan te sluiten bij de cast, die bestaat uit Willeke van Ammelrooy, Frederik brom, Wilbert Gieske, Roos van Erkel, Danny Westerweel, Bob Ott en Guusje te Pas.

"Han is door een collega-producent gevraagd om in een andere musical een rol over te nemen," laat Rick Engelkes weten. "Dat is in goed overleg met ons gegaan. Xander is een geweldige acteur die onder andere in Soldaat van Oranje – de Musical heeft gespeeld en de rol van Willem Ruis in de voorstelling Willem Ruis, de show van zijn leven prachtig vertolkte. Hiervoor kreeg hij dan ook terecht een nominatie voor beste mannelijke hoofdrol."

Xander verheugt zich op de voorstelling. "The Mousetrap is langstlopende voorstelling ter wereld. Ik ben trots dat ik met deze fantastische cast door Nederland mag toeren. En voor mij zit er ook nog een persoonlijk tintje aan. Ik mag nu iedere avond met mijn partner Roos van Erkel op het podium staan."

The Mousetrap is vanaf donderdag 28 oktober in de Nederlandse theaters te zien.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Wuthering Heights
Locatie: DeLaMar
Datum: 11-06-2023
Tijd: 14:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda