Sander Gillis en Charlotte Suijs maken de cast van Robin Hood & Ik compleet

5 september 2021, 10:32 - Redactie
Placeholder image

De cast van de nieuwe sprookjesmusical Robin Hood & Ik, die op zaterdag 9 oktober in première gaat in Capitole Gent en daarna speelt in Stadsschouwburg Antwerpen en Trixxo Theater Hasselt, wordt met Ketnet-wrapper en MNM-dj Sander Gillis en actrice Charlotte Suijs, die Inez speelde in Familie, verder aangevuld.

Na zijn doortocht in de musical Team U.P.! speelt Sander nu de rol van Broeder Tuck, naast Robin Hood Aaron De Veene en Marian, die gespeeld wordt door Lynn Van den Broeck. Charlotte Suijs speelt Jessy, die andere musicalheldin. Stany Crets zorgt opnieuw voor een verhaal met veel humor en eigentijdse twisten. Floris Devooght en Helle Vanderheyden debuteren als regisseur en choreografe.

De vernieuwde sprookjesmusical Robin Hood & Ik past perfect in het rijtje instapmusicals voor het hele gezin zo geeft de producent aan.

Robin Hood & Ik speelt vanaf 9 oktober in Capitole Gent en aansluitend in het Trixxo Theater Hasselt (vanaf 23 oktober) en Stadsschouwburg Antwerpen (vanaf 29 oktober).

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: De Kleine Zeemeermin
Datum: 08-09-2024
Tijd: 16:00 uur
Volledige agenda