Win kaarten voor Sweeney Todd via het nieuwe Youtube kanaal van de musical

5 mei 2016, 18:54 - Redactie
Win kaarten voor Sweeney Todd via het nieuwe Youtube kanaal van de musical

Sweeney Todd heeft een eigen Youtube kanaal gekregen. De musical met René van Kooten als onterecht veroordeelde barbier op zoekt naar wraak en Vera Mann als zijn partner in crime, is van 20 mei t/m 20 juni te zien is in Het Zonnehuis in Amsterdam.

Via het kanaal blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom Sweeney Todd. Van de repetities tot aan de laatste voorstelling, van de kostuumdoorpas tot de opbouw van het decor. Zo worden afleveringen geplaatst van Sweeney Todd TV waarin presentator Kevin van den Berg alle aspecten belicht die komen kijken bij het maken van een voorstelling. Acteur Mitch Wolterink, die de rol van Tobias speelt, neemt ons in zijn Sweeney Vlog mee de repetitieruimte in.

Win kaarten

Om het nieuwe kanaal te vieren, maakt iedereen die zich uiterlijk woensdag 11 mei abonneert op het Youtube kanaal kans op 2 kaarten voor de voorstelling van Sweeney Todd op zaterdag 21 mei om 20.15 uur. We geven 3 x 2 kaarten weg en de winnaars worden op donderdag 12 mei bekend gemaakt via de Facebookpagina van OpusOne.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda