Win kaarten voor Mamma Mia! The Party

2 september 2023, 10:05 - Redactie
Win kaarten voor Mamma Mia! The Party

Wij geven twee kaarten weg voor Mamma Mia! The Party. De ABBA-beleving, waarin het publiek getrakteerd wordt op de grootste hits van de Zweedse band, een mediterraans viergangendiner en een afterparty zal vanaf volgend jaar september te zien zijn in Rotterdam.

De venue in Rotterdam wordt speciaal voor Mamma Mia! The Party omgebouwd tot Nikos Taverna. In de kleurrijke, Griekse taverna op een oud stadsplein op het Griekse eiland Skopelos waan je je helemaal in Griekse sferen. Hier speelt zich straks te midden van het publiek een aangrijpend liefdesverhaal af. Na de show verandert het gezellige dorpsplein in een disco vol glitter & glamour waar iedereen tijdens de afterparty naar hartenlust kan dansen op swingende klassiekers.

Hoe doe je mee?

Like onze pagina op Facebook of op Instagram. Tag daarna degene met wie jij graag naar Mamma Mia! The Party zou willen gaan in een reactie op het bericht op de pagina op Facebook of Instagram.

Wij nemen persoonlijk contact op met de winnaar. Je hoeft hier verder niets voor te doen. De kaarten zijn voor een datum naar keuze in de periode september 2024 t/m november 2024, op basis van beschikbaarheid.

Première
27 september 2024
Dernière
2 februari 2025
Producent
Just Entertainment
Meer over Mamma Mia! The Party Ander nieuws over Mamma Mia! The Party
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda