Het was Zondag in het Zuiden volgend jaar opnieuw te zien

2 september 2023, 06:56 - Redactie
Het was Zondag in het Zuiden volgend jaar opnieuw te zien
Foto: Roy Beusker en Annemieke van der Togt

Maar liefst 65.000 bezoekers hebben de spektakelmusical Het was Zondag in het Zuiden in de afgelopen zes weken bezocht. Wegens de grote belangstelling is de musical in juni 2024 vier weken opnieuw te zien in het Openluchttheater De Doolhof in Tegelen. Een groot deel van de cast, waaronder Buddy Vedder, Renée van Wegberg en Hein van der Heijden, keert terug.

“Dit succes hadden we echt niet verwacht”, aldus Leon Thommasen. “We hadden veel vertrouwen in het verhaal over het hoogwater in Limburg, de muziek van Rowwen Hèze als leidraad, een fantastische cast en band aangevuld met figuranten en achter de schermen een geweldig team. Maar het blijft spannend of het publiek geraakt gaat worden. Dat er dan uiteindelijk meer dan 65.000 mensen naar de musical zijn gekomen, is echt heel bijzonder!”

Servé Hermans: “Verlengen was helaas niet mogelijk, hernemen gelukkig wel. Vandaar dat Het was Zondag in het Zuiden met een groot deel van de originele cast - waaronder Buddy Vedder, Renée van Wegberg en Hein van der Heijden - in de zomer van 2024 opnieuw te zien zal zijn.”

Het was Zondag in het Zuiden is van woensdag 5 juni tot en met zondag 30 juni 2024 te zien in het Openluchttheater De Doolhof in Tegelen.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda