William Spaaij gaat spelen in musical Dagboek van een Herdershond

21 december 2021, 07:08 - Redactie
William Spaaij gaat spelen in musical Dagboek van een Herdershond
Foto: Musicalweb.nl

William Spaaij zal volgend jaar te zien in de nieuwe spektakelmusical Dagboek van een Herdershond van Albert Verlinde Producties en Toneelgroep Maastricht. De acteur zal de rol van kapelaan Paulus Lumens gaan vertolken. Dit seizoen was William te zien in The Sound of Music als Oom Max.

De nieuwe musical is gebaseerd op de gelijknamige televisieserie die was te zien van 1978 – 1980 op de KRO. Eerder werd al duidelijk dat Joes Brauers, Anne-Mieke Ruyten, Angela Schijf en Suzan Seegers gaan spelen in de productie. Joes Brauers speelt de rol van Kapelaan Odekerke, Anne-Mieke Ruyten speelt mevrouw Bongaerts, Angela Schijf is te zien als Engelbewaarder en Suzan Seegers speelt huishoudster juffrouw Katrien.

Het script van Dagboek van een Herdershond is geschreven door André Breedland, de muziek is van Ad van Dijk en Martin Michel is verantwoordelijk voor de staging. De regie is in handen van Servé Hermans. Dagboek van een Herdershond zal volgend jaar mei en juni te zien zijn in een nieuw te bouwen pop-up theater in MECC Maastricht.

Première
8 mei 2022
Dernière
17 juli 2022
Producent
Albert Verlinde Entertainment
Meer over Dagboek van een HerdershondAnder nieuws over Dagboek van een Herdershond
Volg Musicalweb
Blijf op de hoogte van het musicalnieuws via: Facebook - Instagram - WhatsApp - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: De Efteling Musical
Locatie: Munttheater
Datum: 10-12-2023
Tijd: 16:00 uur
Volledige agenda