Albert Verlinde steunt Missie 538 met premièrekaarten Dagboek van een Herdershond

21 december 2021, 14:38 - Redactie
Albert Verlinde steunt Missie 538 met premièrekaarten Dagboek van een Herdershond

Een spontaan bezoekje van Albert Verlinde aan de studio van Radio 538 heeft zesduizend euro voor het goede doel opgeleverd. Deze week staan de radioprogramma’s van de zender in het teken van 12 missies. Albert besloot ter plekke premièrekaarten van de spektakelmusical Dagboek van een Herdershond voor de veiling beschikbaar te stellen.

"Dit idee is spontaan ontstaan," laat Albert Verlinde weten. "En daar houd ik van. Spontane acties werken vaak heel goed. Het is fantastisch wat de dj’s voor Missie Radio 538 doen. Vooraf hebben ze twaalf goede doelen vastgesteld. Luisteraars kunnen voor geld een nummer aanvragen, maar bedrijven kunnen ook het één en ander voor de veiling aanbrengen." Ter plekke besloot Albert vier kaarten voor de première van de spektakelmusical Dagboek van een Herdershond beschikbaar te stellen. "Dat bleek een schot in de roos," laat Albert weten. "Er was al heel snel een beller die tweeduizend euro bood voor twee kaarten. En met de vraag of ik dat bedrag wilde verdubbelen. Natuurlijk deed ik dat. Om vervolgens nog vier kaarten beschikbaar te stellen. Ook daar werd door een andere beller direct tweeduizend euro op geboden. In zeer korte tijd was er dus voor acht premièrekaarten zesduizend euro ingezameld voor het Fonds Gehandicaptensport."

De voorstelling Dagboek van een Herdershond produceert Albert Verlinde in samenwerking met Toneelgroep Maastricht. Vandaag werd bekend dat William Spaaij de cast gaat versterken. Naast William spelen ook Angela Schijf, Joes Brauer, Suzan Seegers en Anne-Mieke Ruyten mee.

Dagboek van een Herdershond zal volgend jaar op 8 mei in een pop-up theater in het MECC Maastricht in première gaan.

Première
8 mei 2022
Dernière
17 juli 2022
Producent
Albert Verlinde EntertainmentToneelgroep Maastricht
Meer over Dagboek van een Herdershond Ander nieuws over Dagboek van een Herdershond
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda