Willemijn Verkaik toegevoegd aan line-up Chantals Pyjama Party

8 april 2023, 19:12 - Redactie
Willemijn Verkaik toegevoegd aan line-up Chantals Pyjama Party
Foto: Musicalweb

Willemijn Verkaik is toegevoegd aan de line-up van Chantals Pyjama Party van dit jaar zo is vandaag bekendgemaakt. Willemijn en Chantal Janzen speelden samen in Wicked in het Circustheater in Scheveningen, WIllemijn speelde de rol van Elphaba en Chantal speelde de rol van Glinda. De musical was te zien in Scheveningen van 6 november 2011 tot en met 11 januari 2013.

De grootste Pyjama Party van Nederland zal dit jaar voor de derde keer plaatsvinden in de Ziggo Dome in Amsterdam. Chantal Janzen ontvangt verdeeld over twee dagen 25.000 bezoekers gehuld in hun meest creatieve slaap- en chilloutfits: van onesies tot glitter pyjama’s. Een avond vol vuurwerk, confetti, magie, en uiteenlopende artiesten.

Afgelopen jaar waren onder andere Jamai Loman, Rolf Sanchez, Flemming, Jan Smit, Willeke Alberi en Vajèn van den Bosch te gast bij Chantal. In de komende tijd zal de rest van de line-up van de editie van dit jaar worden bekendgemaakt. Willemijn is op dit moment nog te zien in Wenen in de musical Rebecca. In de afgelopen jaren speelde Willemijn in onder andere Come From Away en Annie.

Speciaal voor de aankondiging ging Chantal Janzen even op bezoek bij Willemijn, de video van dit bezoek bekijk je hieronder. Chantals Pyjama Party zal plaatsvinden op 6 en 7 oktober, afgelopen week werd al aangekondigd dat Claude dit jaar aanwezig zal zijn bij de show.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda