The Bodyguard in Manchester stilgelegd vanwege meezingend publiek

9 april 2023, 09:34 - Redactie
The Bodyguard in Manchester stilgelegd vanwege meezingend publiek
Foto: Still uit video Karl Bradley

Op vrijdagavond moest in Manchester een voorstelling van The Bodyguard worden stilgelegd vanwege luidruchtig meezingend publiek. Vooraf werd er al aangegeven dat er niet meegezongen mocht worden maar hier hadden twee vrouwen op het balkon geen boodschap aan. Tijdens onder andere I will always love you, gezongen door hoofdrolspeelster en ex-Pussycat Doll Melody Thornton, werd er luidkeels meegezongen door de vrouwen. Een korte video van dit moment is hieronder te zien.

De twee vrouwen weigerde te gaan zitten en te stoppen met zingen waarna besloten werd om het licht in de zaal aan te doen. Uiteindelijk werd het tweetal met behulp van de politie verwijderd uit de zaal. Dit gebeurde onder luid applaus van het publiek. Echter doordat er zoveel rumoer was ontstaan werd de voorstelling helaas niet afgemaakt, normaal zou de volledige cast nog na I will always love you het nummer I Wanna Dance With Somebody zingen.

Melody Thornton betreurde het zeer dat de show niet meer afgemaakt kon worden. "Ik heb echt heel hard gevochten, het voelt vreselijk", zo laat ze in een reactie weten. "Ik respecteer dat je geld hebt betaald en ik ben zo dankbaar voor iedereen die respect heeft voor de mensen op het toneel die het publiek een mooie show willen geven."

Ayden Callaghan die de rol van Frank Farmer speelt liet achteraf weten in een tweet: "Het theater heeft vanavond aan het einde de show stopgezet vanwege walgelijk gedrag. We wilden doorgaan, maar het was een groot incident geworden. Het spijt me echt voor wat 99,9% van een briljant publiek was, dat een paar slecht gedragende individuen het hebben verpest."

In Nederland is The Bodyguard momenteel te zien in het Beatrix Theater in Utrecht. De musical zal volgende week zondag feestelijk in première gaan.

Via: BBC

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda