Willemijn Verkaik als Elsa in Duitse versie van Frozen de Musical

28 juli 2023, 12:32 - Redactie
Willemijn Verkaik als Elsa in Duitse versie van Frozen de Musical
Foto: Musicalweb

Vandaag is bekendgemaakt dat Willemijn Verkaik de rol van Elsa zal gaan spelen in de Duitse versie van Frozen de Musical. Willemijn zal vanaf 18 oktober te zien zijn in de musical die draait in Theater an der Elbe in Hamburg. De Duitse versie van de musical heet Die Eiskönigin - Das Musical. Daarnaast is aangekondigd dat actrice Abla Alaoui de rol van Anna zal gaan spelen vanaf oktober.

Willemijn sprak eerder voor zowel Frozen als Frozen 2 de Nederlandse en de Duitse stem van Elsa in. In de Duitse versie van Frozen de Musical spelen op dit moment nog meer Nederlanders, onder andere Elindo Avastia, Janneke Ivankova, Willemijn Maandag, Owen Playfair en Bob van de Weijdeven. Elindo vertolkt hier de rol van Olaf, Janneke is alternate Elsa, Willemijn is alternate voor de rol van Anna, Owen is Kristoff en Bob vertolkt de rol van Hans.

Later zal Frozen de Musical ook naar Nederland gaan komen, waarschijnlijk zal de musical in het Circustheater in Scheveningen gaan draaien als opvolger van Aida, momenteel hier nog te zien. Wanneer Frozen precies naar Nederland zal komen is nog niet bekend.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: De Kleine Zeemeermin
Datum: 08-09-2024
Tijd: 16:00 uur
Volledige agenda