Stage Entertainment brengt Frozen de Musical naar Nederland

1 juni 2023, 12:50 - Redactie
Stage Entertainment brengt Frozen de Musical naar Nederland

Stage Entertainment gaat Frozen de Musical naar Nederland brengen. Dit blijkt uit een auditieoproep die de producent online heeft geplaatst. De musical ging op Broadway in première in het St. James Theatre op 22 maart 2019 met destijds Caissie Levy als Elsa, Patti Murin als Anna, Jelani Alladin als Kristoff en John Riddle als Hans. Op 8 september 2021 ging Frozen in première in het Drury Lane Theatre op West End waarvoor recent nog een verlenging werd aangekondigd.

Daarnaast is Frozen in het Theater an der Elbe in Hamburg te zien, ook geproduceerd door Stage Entertainment. In de Duitse versie van Frozen spelen onder andere Elindo Avastia, Janneke Ivankova, Willemijn Maandag, Owen Playfair en Bob van de Weijdeven mee. Elindo vertolkt hier de rol van Olaf, Janneke is alternate Elsa, Willemijn is alternate voor de rol van Anna, Owen is Kristoff en Bob vertolkt de rol van Hans.

Wanneer Frozen de Musical dan precies te zien zal zijn in Nederland en in welk theater is op het moment van schrijven nog niet duidelijk. Waarschijnlijk zal de musical Aida gaan opvolgen in het Circustheater in Scheveningen waar voor Aida al andere producties van Disney waren te zien zoals Aladdin en The Lion King.

Première
9 juni 2024
Dernière
N.N.B.
Producent
Stage Entertainment
Meer over Frozen de Musical Ander nieuws over Frozen de Musical
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda