Willemijn Maandag speelt hoofdrol in NOORD op de schaal van Richter

schedule30 augustus 2018, 13:22 - Redactie
Willemijn Maandag speelt hoofdrol in NOORD op de schaal van Richter
photo_camera Foto: RTV Drenthe

Willemijn Maandag is tijdens audities voor het theaterspektakel NOORD op de schaal van Richter, dat vanaf 13 maart 2020 speelt in de provincie Groningen, uitgekozen om de hoofdrol te spelen van Menke, een mooie en intelligente studente, die op zoek gaat naar de waarheid met betrekking tot een verdwenen boerderij en komt terecht in een wereld vol heftige ontmoetingen met boven- en ondergrondse spanningen.

NOORD op de schaal van Richter is een verhaal met scherpe cross-overs naar de problematiek rondom de aardbevingen. Het wordt een multimediaal belevingstheater, met muziek, zang, film, animatie en dans. De toeschouwers worden meegenomen in het verhaal van en over de inwoners van Groningen en Noord Nederland. Inwoners die niet meer veilig en ongestoord kunnen wonen in een uniek landschap dat rijk is aan erfgoed en dat wordt bedreigd door aardbevingen.

Afgelopen jaar was Willemijn te zien als de understudy van de hoofdrol Eliza Doolittle in de musicalklassieker My Fair Lady. Komend seizoen zal ze te zien zijn als understudy van Mistress en Evita in de musical Evita van De Graaf & Cornelissen Entertainment. Momenteel speelt ze een hoofdrol in het theaterspektake De Ontdeckingh in Enkhuizen.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via:

Facebook - Instagram - Twitter - YouTube

Agenda

Voorstelling: Jokie en Jet
Datum: 15-08-2020
Tijd: 11:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda