West Side Story vanaf begin maart op Disney Plus

9 februari 2022, 18:42 - Redactie
West Side Story vanaf begin maart op Disney Plus

De nieuwe verfilming van West Side Story komt naar Disney Plus. De film van Steven Spielberg zal vanaf 2 maart beschikbaar gaan komen op de streamingdienst van Disney.

West Side Story verkent de verboden liefde en rivaliteit tussen de Jets en de Sharks, twee bendes van tieners van verschillende etnische achtergronden. In de film speelt Ansel Elgort de rol van Tony, de 20-jarige actrice Rachel Zegler speelt Maria. Ariana DeBose vertolkt van de rol van Anita, David Alvarez en Josh Andrés Rivera spelen Shark-leden Bernardo en Chino. De nu 90-jarige actrice Rita Moreno speelde in het origineel uit 1961 de rol van Anita, in de nieuwe versie is zij te zien als Valentina, een vrouwelijk personage dat de rol van Doc, de eigenaar van een lokale buurtsuper, vervangt.

Op dinsdag werd bekendgemaakt dat West Side Story is genomineerd voor de Oscar voor beste film. Ook is de film genomineerd in de categorieën, Beste actrice in een bijrol, Beste Kostuums, Beste Geluid, Beste Productie Design, Beste Cinematografie en Beste regisseur.

Hieronder is de trailer te zien waarmee de komst naar Disney Plus wordt aangekondigd.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda