Rol voor Rita Ora in prequelserie Beauty and The Beast

9 februari 2022, 14:13 - Redactie
Rol voor Rita Ora in prequelserie Beauty and The Beast

Rita Ora zal een rol gaan spelen in de nieuwe prequelserie van Beauty and The Beast voor Disney Plus. De zangeres die eerder al was te zien in onder andere Fast & Furious 6 en Pokémon: Detective Pikachu, zal een vluchteling gaan spelen die beschikt over verrassende vaardigheden en een groot geheim heeft.

De serie speelt zicht af voor de gebeurtenissen in de live-action versie van Beauty and the Beast uit 2017 die weer is gebaseerd op de animatieklassieker uit 1991. Er worden in totaal 8 afleveringen gemaakt. In de serie zullen Luke Evans en Josh Gad de rollen van Gaston en LeFou gaan spelen, in de nieuwe serie heet LeFou echter Louie.

Het script voor de serie is geschreven door Josh Gad, samen met Adam Horowitz en Eddy Kitsis, die eerder verantwoordelijk waren voor Once Upon a Time. Alan Menken zal net als voor de Beauty and the Beast films uit 1991 en 2017 de muziek schrijven, Glenn Slater zal de teksten verzorgen voor de eerste aflevering. Liesl Tommy zal de eerste aflevering regisseren.

Wanneer de serie precies op Disney Plus verschijnt is nog niet bekendgemaakt.

Via: NU.nl

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda