Wederom twee extra speeldata voor Theaterspektakel Fanfare

27 juni 2023, 16:16 - Redactie
Wederom twee extra speeldata voor Theaterspektakel Fanfare
Foto: Musicalweb

Giethoorn is nog twee extra dagen in de ban van Theaterspektakel Fanfare want ook op dinsdag 11 en woensdag 12 juli wordt het spektakelstuk in de openlucht gespeeld.

Door alle positieve reacties in de afgelopen week is de vraag naar kaarten groot. Zaterdag 1 juli is inmiddels uitverkocht en voor de andere vrijdagen en zaterdagen (30 juni, 7, 8, 14 en 15 juli) zijn de laatste kaarten in verkoop. Daarop is besloten twee extra voorstellingen toe te voegen aan de speellijst waardoor de teller op 17 voorstellingen uitkomt. Eerder werden al twee extra speeldata toegevoegd.

Theaterspektakel Fanfare is gebaseerd op de film Fanfare maar is geen remake. De Gieters Fanfare repeteert nog altijd iedere week al lijkt de borrel achteraf soms belangrijker dan het muziek maken. Wanneer Valentijn Strijker, kleinzoon van de voormalige dirigent, opduikt in het dorp nadat hij Giethoorn op zijn twaalfde moest verruilen voor de stad, is het gedaan met de rust. Hij komt met een verborgen opdracht van zijn overleden opa.

Er zijn inmiddels zo’n 10.000 kaarten verkocht voor het muzikale theaterspektakel waarbij per avond 900 zitplaatsen beschikbaar zijn en waarbij een driegangendiner, passend bij de voorstelling, inbegrepen is.

Première
21 juni 2023
Dernière
15 juli 2023
Meer over FanfareAnder nieuws over Fanfare
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda