Verlenging voor Het Feest van Tante Rita de musical

27 juni 2023, 19:08 - Redactie
Verlenging voor Het Feest van Tante Rita de musical

Het Feest van Tante Rita de musical wordt wegens succes verlengd. Na het succes van vorig seizoen en de gelijknamige, gouden bioscoopfilm is de vrolijke, avontuurlijke familiemusical vol Minidiscohits nog slechts een aantal keer in het land te zien.

Welk kind kent de hits van Minidisco niet? Bekend van o.a. Coco Loco, Dans met Tante Rita, Theo Theo, De Dieren uit De Dierentuin en natuurlijk Tsjoe Tsjoe Wa. In een grappig en knotsgek verhaal komen al deze bekende hits voorbij. Als Theo en Lulu voor het eerst alleen naar het grote dansfeest van Tante Rita gaan, beleven ze een hilarisch avontuur in het Tsjoe Tsjoe Wa-bos en ontmoeten ze de meest bijzondere figuren. Met de aanstekelijke Minidisco-liedjes, een enthousiaste cast, prachtige meerstemmigheid en bijbehorende choreografieën, in een prachtig decor en hilarische scènes is Het Feest van Tante Rita de vrolijkste musical voor de hele familie.

De cast afgelopen seizoen bestond uit Hilke Bierman, Marcela Rocha, Lucas van den Elshout en Robin van den Akker. De cast van komend seizoen wordt komende week bekend gemaakt.

Première
16 oktober 2022
Dernière
28 februari 2023
Producent
BazarMedia
Meer over Het Feest van Tante RitaAnder nieuws over Het Feest van Tante Rita
Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

Eerstvolgende première

Voorstelling: Winnie de Poeh
Datum: 30-09-2023
Tijd: 19:00 uur
Volledige agenda