Verlenging voor Het Feest van Tante Rita de musical

27 juni 2023, 19:08 - Redactie
Verlenging voor Het Feest van Tante Rita de musical

Het Feest van Tante Rita de musical wordt wegens succes verlengd. Na het succes van vorig seizoen en de gelijknamige, gouden bioscoopfilm is de vrolijke, avontuurlijke familiemusical vol Minidiscohits nog slechts een aantal keer in het land te zien.

Welk kind kent de hits van Minidisco niet? Bekend van o.a. Coco Loco, Dans met Tante Rita, Theo Theo, De Dieren uit De Dierentuin en natuurlijk Tsjoe Tsjoe Wa. In een grappig en knotsgek verhaal komen al deze bekende hits voorbij. Als Theo en Lulu voor het eerst alleen naar het grote dansfeest van Tante Rita gaan, beleven ze een hilarisch avontuur in het Tsjoe Tsjoe Wa-bos en ontmoeten ze de meest bijzondere figuren. Met de aanstekelijke Minidisco-liedjes, een enthousiaste cast, prachtige meerstemmigheid en bijbehorende choreografieën, in een prachtig decor en hilarische scènes is Het Feest van Tante Rita de vrolijkste musical voor de hele familie.

De cast afgelopen seizoen bestond uit Hilke Bierman, Marcela Rocha, Lucas van den Elshout en Robin van den Akker. De cast van komend seizoen wordt komende week bekend gemaakt.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda