Vrouwelijke hoofdrollen Sister Act de Musical aangekondigd

22 april 2024, 18:09 - Redactie
Vrouwelijke hoofdrollen Sister Act de Musical aangekondigd
Foto: Annemieke van der Togt

Zojuist heeft producent MediaLane de vrouwelijke hoofdrollen van Sister Act de Musical aangekondigd. Toegevoegd aan de cast zijn Mylène d'Anjou als Maria Lazarus, Maartje Kruitwagen als Maria Roberta, Jacqueline Aronson als Maria Theresa, Mieke van der Hulst als Maria Patricia en Melise de Winter als Maria van Servaas.

Eerder werd al aangekondigd dat April Darby de hoofdrol van Deloris van Cartier zal gaan spelen en dat Sanne Wallis de Vries te zien zal zijn als Moeder Overste.

De musical vertelt het verhaal van disco diva Deloris van Cartier wiens leven een verrassende wending neemt als ze getuige is van een moord en voor haar veiligheid wordt ondergebracht in een klooster. Als ze zich ontfermt over het koor helpt ze haar zusters hun ware stem te vinden en vindt ze ook zichzelf.

Sister Act zal vanaf begin november tot en met eind maart volgend jaar te zien zijn in de 7 grootste theaters in het land. De première zal plaatsvinden op zondag 17 november in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.

Première
17 november 2024
Dernière
23 maart 2025
Producent
MediaLane
Meer over Sister Act (2024) Ander nieuws over Sister Act (2024)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda