Vrouw uit theater gezet tijdens The Bodyguard

schedule29 oktober 2015, 14:54 - Redactie
Vrouw uit theater gezet tijdens The Bodyguard

In de Royal Concert Hall in Nottingham is een iets wat te enthousiaste bezoeker van The Bodyguard tijdens de voorstelling uit het theater gezet.

De vrouw in kwestie zong namelijk tijdens de voorstelling voortdurend luidkeels mee met alle bekende nummers van Whitney Houston tot grote ergernis van de rest van het publiek en de acteurs op het podium. Ondanks de nodige verzoeken aan de vrouw om vooral niet mee te zingen ging ze toch stug door, uiteindelijk werd na 20 minuten besloten tot grote opluchting van alle bezoekers om de vrouw te verwijderen.

Volgens diverse bezoekers was het vrij vals en wist ze de hoofdrolspeelster te overstemmen, dusdanig hard dat bezoekers het op het balkon ook konden horen.

In Engeland is The Bodyguard een reizende voorstelling. Zangeres Alexandra Burke die enkele jaren geleden nog de Engelse X-Factor won en enkele hits scoorde waaronder in Nederland speelt de rol van Rachel Marron.

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Agenda

Show: Musical Sing-a-long
Locatie: Uitmarkt Amsterdam
Datum: 25-08-2019
Tijd: 21:15 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda