Voorstellingen van The Bodyguard tot en met dinsdag afgelast vanwege asbestverschijnselen

4 maart 2016, 14:59 - Redactie
Voorstellingen van The Bodyguard tot en met dinsdag afgelast vanwege asbestverschijnselen

Donderdagavond werd op het laatste moment de avondvoorstelling van The Bodyguard afgelast vanwege geringe sporen van asbestverschijnselen in het Beatrix Theater. Zojuist is aangekondigd dat in ieder geval de voorstellingen tot en met aanstaande dinsdag 8 maart ook zijn afgelast. Dinsdag zal er een update gegeven worden over de stand van zaken en de verwachtingen voor de rest van de week.

Hieronder lees je de volledige verklaring van Stage Entertainment.

Helaas zijn wij genoodzaakt de voorstellingen van The Bodyguard tot en met dinsdag aanstaande af te lassen. Dat is zojuist besloten in samenspraak met Jaarbeurs en met instemming van betrokken instanties. Doordat er verschijnselen van asbest in het achtergebouw van het Beatrix Theater in Utrecht, het gedeelte waar het publiek niet komt, zijn aangetroffen wordt dit de aankomende dagen aangepakt.

De asbestverschijnselen zijn niet gemeten in de lucht, d.w.z. dat er geen actueel risico is geconstateerd voor medewerkers van de productie en het theater. Omdat dit nu tijdig is gesignaleerd en gelokaliseerd kan dit de aankomende dagen direct opgelost worden. De aankomende vijf voorstellingen van The Bodyguard, op vrijdag 4, zaterdag 5, zondag 6 en dinsdag 8 maart zullen niet doorgaan. Dinsdag 8 maart kunnen wij een update geven van de stand van zaken en de verwachtingen van de komende dagen.

Stage Entertainment en Eventim nemen zo spoedig mogelijk contact op met alle bezoekers van de voorstellingen, circa 7500 personen. Doordat The Bodyguard de aankomende periode veelal is uitverkocht hebben we extra voorstellingen in de huidige speelperiode toegevoegd. Er is ook een speciaal nummer geopend waar de bezoeker terecht kan voor vragen, dit nummer is: 088-0112645.

Première
27 september 2015
Dernière
16 juli 2017
Producent
Stage Entertainment
keyboard_arrow_rightMeer over The Bodyguardkeyboard_arrow_rightAnder nieuws over The Bodyguard
Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda