Hoofdrolspelers Hij Gelooft in Mij besmet met corona

3 februari 2022, 17:04 - Redactie
Hoofdrolspelers Hij Gelooft in Mij besmet met corona

De voorstelling van Hij Gelooft in Mij in Koninklijk Theater Carré vanavond (3 februari) is helaas noodgedwongen geannuleerd. De reden dat de voorstelling is geannuleerd is dat hoofdrolspelers Martijn Fischer en Annick Boer corona hebben. Martijn Fischer speelt de rol van André Hazes en Annick Boer is te zien als Friedel van Galen, de moeder van Rachel. Beiden kregen vorige week hun eerste klachten, ze voelen zich momenteel goed zo laat de producent weten.

Woensdagavond lukte het nog om de voorstelling met alternatieve hoofdrolspelers te spelen maar dit was voor donderdagavond niet mogelijk. Over de voorstelling van vrijdagavond volgt op een later moment meer informatie. Bezoekers zullen zo spoedig mogelijk worden geïnformeerd, het verzoek hierbij is dan ook om geen contact op te nemen met Stage Entertainment of Eventim.

Aanstaande zondagmiddag staat de landelijke première gepland in Carré. Stage Entertainment geeft aan dat deze show sowieso door zal gaan en te hopen dat Martijn en Annick hierbij aanwezig kunnen zijn. Als ze beiden hersteld zijn dan zullen ze spelen, anders worden de rollen gespeeld door understudy's. Na zondag zal de musical doorreizen naar diverse grote theaters in het land.

Première
27 februari 2022
Dernière
24 juli 2022
Producent
Stage Entertainment
Meer over Hij Gelooft in Mij (2022) Ander nieuws over Hij Gelooft in Mij (2022)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda