Voorstelling Hello Dolly! zaterdagavond geannuleerd, première nog onzeker

schedule7 maart 2020, 15:15 - Redactie
Voorstelling Hello Dolly! zaterdagavond geannuleerd, première nog onzeker

Zojuist heeft producent MediaLane Theater laten weten dat de voorstelling van Hello Dolly! vanavond in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam is geannuleerd.

Simone Kleinsma, die de rol van van Dolly speelt in de voorstelling, is vandaag bij de KNO arts geweest en gebleken is dat haar stembanden fors geïrriteerd zijn. Uiteraard gaat de gezondheid van Simone voor en zodoende is besloten om de voorstelling van zaterdagavond te annuleren. Het Nieuwe Luxor Theater en Eventim nemen spoedig contact op met alle bezoekers.

De producent geeft aan op dit moment nog niet te kunnen zeggen of de premièrevoorstelling morgen kan doorgaan. Er zal nauw contact onderhouden worden met Simone en de artsen, morgenochtend zal er dan een definitieve beslissing worden genomen over de première.

Hello Dolly! vertelt het komische verhaal van Dolly, een uiterst charmante bemoeial wiens talent het is om de meest uiteenlopende zaken te regelen, zoals De Liefde. Als Dolly aankomt in New York om een vrouw te vinden voor een rijke, norse ondernemer Horace beseft ze dat deze man ideaal is voor… haarzelf.

Naast Simone Kleinsma spelen in Hello Dolly!, Paul de Leeuw, Jörgen Raymann, Freek Bartels, Marjolijn Touw, Martijn Vogel en Nandi van Beurden.

Première
8 maart 2020
Dernière
11 maart 2020
Producent
Meer nieuws over Hello Dolly! (2020)
Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via:

Facebook - Instagram - Twitter - YouTube

Agenda

Voorstelling: Stayin’ Alive...
Datum: 13-01-2021
Tijd: 19:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda