Voor 7e jaar Soldaat van Oranje op de Uitmarkt

23 augustus 2016, 10:12 - Redactie
Voor 7e jaar Soldaat van Oranje op de Uitmarkt

Soldaat van Oranje is op zaterdag 27 en zondag 28 augustus voor de zevende keer op rij vertegenwoordigd op de Amsterdamse Uitmarkt. Tijdens de Uitmarkt kan het publiek de informatiestand bezoeken, zijn er meet & greets met hoofdrolspelers en treedt de cast zondagavond op tijdens de Musical Sing-a-Long.

De Soldaat van Oranje stand is te vinden op het Museumplein ter hoogte van het basketbalveld, de skate-baan en de vijver: standnummer 137.

Uitmarktaanbod

Voor bezoekers van de Amsterdamse Uitmarkt is er een aantrekkelijk Uitmarktaanbod samengesteld. Bezoekers die kaarten in de stand bestellen, ontvangen een shoppertas, een programmaboek en een cadeau naar keuze. Bovendien worden er, exclusief op de Uitmarkt, extra data voor het generatie- en gezinsaanbod aangeboden.

Meet & Greets 15:00 uur

Zaterdag 27 augustus, tussen 15.00 - 15.30 uur, zijn acteurs Henriëtte Tol en Hajo Bruins bij de stand aanwezig voor een meet & greet. In de voorstelling spelen zij de rollen van Koningin Wilhelmina en Van ’t Sant. Zondag 28 augustus, tussen 15.00 – 15.30 uur kan het publiek van de Uitmarkt de acteurs Valentijn Benard (de ‘nieuwe‘ Erik Hazelhoff Roelfzema) en Linde van den Heuvel (Charlotte) ontmoeten.

Optreden tijdens de Musical Sing-a-Long

De Uitmarkt wordt ook dit jaar afgesloten met de Musical Sing-a-Long. De cast van Soldaat van Oranje zingt onder begeleiding van het Metropole Orkest het nummer Als wij niets doen. De Musical Sing-a-Long wordt zondag 28 augustus vanaf 21.30 uur live uitgezonden op NPO 1.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda