Volledige cast ‘Voor alles een eerste keer’ aangekondigd

4 februari 2017, 11:16 - Redactie
Volledige cast ‘Voor alles een eerste keer’ aangekondigd

Vandaag is door STENT Producties de volledige cast onthuld van de nieuwe theaterproductie Voor alles een eerste keer. De vier jongvolwassenen die men zal gaan volgen tijdens al hun eerste keren zijn Rose-Anne van Elswijk, Thomas Kuipers, Daisy Duin en Mitch Wolterink.

Het publiek zal kennis maken met vier jonge mensen kennen die aan het begin staan van hun leven. Maar op dat moment in hun leven krijgen ze te maken met hun eerste keren. Een show over de eerste keren in liefde, seks, werk, school en nog veel waarmee vrijwel iedereen zich kan identificeren. Een voorstelling vol herkenbaarheid waarbij er een ode wordt gebracht aan de Nederlandse (pop)muziek

Rose-Anne van Elswijk speelde vorig seizoen in Spijt en momenteel is ze te zien in Razend. Thomas Kuipers was afgelopen twee seizoenen te zien in de succesvolle theaterproductie Kiss of the Spiderwoman en Sweeney Todd. In die laatstgenoemde productie was ook Mitch Wolterink te bewonderen evenals in de productie als RENT. Voor zijn rol in RENT ontving hij een Musical Award voor Beste mannelijke bijrol. Daisy Duin was afgelopen seizoen te zien in twee grote producties: SKY en Grease.

Het creatieve team bestaat uit William Spaaij (regie), Dick van den Heuvel (script), Anouk Poell (choreografie), Dennis van Kooten (licht- en geluidsontwerp) en Giovanni Sturkenboom (producent). Voor alles een eerste keer is te zien van 10 tot en met 14 mei in Theater De Fransche School in Culemborg.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda