Kaartjes voor Hamilton op West End aangeboden voor meer dan 5000 euro

4 februari 2017, 13:42 - Redactie
Kaartjes voor Hamilton op West End aangeboden voor meer dan 5000 euro

Recent begon de kaartverkoop voor Hamilton op West End. De musical zal vanaf 21 november te zien zijn in het Victoria Palace Theatre in Londen en de officiële première zal plaats gaan vinden op 7 december.

Om het doorverkopen van kaarten tegen te gaan werd besloten om voor Hamilton op West End geen fysieke kaarten meer te verzenden. De beslissing werd genomen na aanleiding van de handel in kaarten voor Hamilton in New York waarbij prijzen bijzonder hoog oplopen. Echter worden er sinds de verkoop begonnen is toch een groot aantal kaarten aangeboden op onder andere Viagogo, een website speciaal voor het verkopen van kaarten voor voorstellingen, concerten en evenementen.

Prijzen variëren op Viagogo van 550 euro tot meer dan 5500 euro. Het is echter de vraag of degene die deze kaartjes kopen straks daadwerkelijk de musical straks krijgen te zien. Op de website van Hamilton staat namelijk duidelijk dat tickets die worden doorverkocht, zowel online als offline, geannuleerd zullen worden.

Kopers van kaarten zijn verplicht om hun betaalpas, boekingsinformatie en een identiteitsbewijs te tonen bij het theater om de gekochte kaarten te ontvangen. Deze laatste stap is echter wel te omzeilen. Iemand kan het maximum van vier kaarten aanschaffen en vervolgens drie kaarten duur verkopen. Diegene kan dan mee naar de show om de kaarten zelf op te halen en eventueel ook zelf de show te bekijken.

Wie naar Hamilton op West End toe wil zal flink geduld moeten hebben, vrijwel alle kaarten tot en met april volgend jaar zijn uitverkocht. Er zijn nog wel enkele kaarten beschikbaar voor matineevoorstellingen in mei 2018 en in juni 2018.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda