Volledige cast van Mamma Mia! aangekondigd

29 maart 2023, 11:30 - Redactie
Volledige cast van Mamma Mia! aangekondigd
Foto: Musicalweb

Onlangs werd aangekondigd door producenten Ruud de Graaf en Hans Cornelissen dat Soraya Gerrits de rol van Sophie zal gaan vertolken in de nieuwe versie van Mamma Mia!, en eerder werd al bekend dat Brigitte Heitzer de rol van Donna vertolkt en René van Kooten de rol van Sam. Vandaag is de rest van de cast bekendgemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

Naast Brigitte, René en Soraya zal Wieneke Remmers te zien zijn als Rosie, Carolina Dijkhuizen als Tanya, Dennis Willekens als Harry, Barry Beijer als Bill, Eliane Kwee als Ellie, Belle van der Pijl als Lisa, Samir Hassan als Sky, Marvin Sikkema als Pepper, Thom Koolen als Eddie en Sander van Voorst als Father Alexander.

Het ensemble bestaat uit Melise de Winter, Liesanne van Dongen, Gina Bentvelsen, Rosanne Rebergen, Judith van der Wijst, Isabel Diaferia, Lenne Tosserams, Olivier Scheers, Michael Konings, Iwan Oorburg, Philip Krom, Menno Dekker en Stijn Linders. Ruben Santens, Remi de Smedt, Zoë Rijk en Léanne van Alebeek zijn allen Swing.

De vernieuwde versie van Mamma Mia! zal vanaf september 2023 tot mei 2024 in meer dan twintig grote theaters in heel Nederland te zien zijn. De landelijke première vindt plaats op zondag 10 september in het DeLaMar Theater.

Castfoto's: Musicalweb

Première
10 september 2023
Dernière
21 mei 2024
Producent
De Graaf & Cornelissen
Meer over Mamma Mia! (2023)Ander nieuws over Mamma Mia! (2023)
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Master Class
Locatie: DeLaMar
Datum: 02-05-2024
Tijd: 20:30 uur
Volledige agenda