Bekijk de trailer van de nieuwe versie van Grease

28 maart 2023, 23:29 - Redactie
Bekijk de trailer van de nieuwe versie van Grease
Foto: Roy Beusker & Annemieke van der Togt

Begin deze maand werden de eerste scénefoto’s van de nieuwe versie van Grease gedeeld, nu is daar ook de trailer van de musical. De trailer van iets meer dan een minuut kun je hieronder bekijken. De musical zal op maandagavond 3 april in première gaan in het DeLaMar Theater in Amsterdam en zal daarna te zien zijn in diverse theaters tot en met eind oktober.

Grease vertelt het verhaal van de tieners Danny en Sandy, die na een wervelende zomerromance onverwachts worden herenigd als Sandy overstapt naar de school van Danny. Danny blijkt al snel niet de lieve jongen van tijdens de zomer te zijn, maar vooral stoer te willen overkomen op zijn vrienden. Een danswedstrijd moet de twee geliefden weer samenbrengen, maar voor hoe lang?

In de musical spelen Danique Graanoogst en Tristan van der Lingen de hoofdrollen van Danny en Sandy. Daarnaast speelt William Spaaij de rol van Vince Fontaine, Jonathan Vroege is te zien als Kenickie, Esmée Dekker speelt Rizzo en Marjolijn Touw is te zien als Miss Lynch.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Best of Musicals
Locatie: Ziggo Dome
Datum: 29-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda