Volledige cast musical ‘Stil in mij’ aangekondigd

10 april 2018, 19:08 - Redactie
Volledige cast musical ‘Stil in mij’ aangekondigd

De volledige cast van de nieuwe musical Stil in mij is aangekondigd door producent STENT. Niemand minder dan Ferry Doedens, Jeroen C. Molenaar, Zoï Duister en Dieuwke Tönissen zullen hier onderdeel van uit gaan maken.

Eerder werd al duidelijk dat William Spaaij de musical zal regisseren, de muzikale leiding wordt verzorgd door Marnix Wetzer en daarnaast is er een nauwe samenwerking met Martin Buitenhuis van Van Dik Hout.

Vijf twintigers, op de middelbare school waren ze dikke vrienden, maar daarna zijn ze elkaar uit het oog verloren. Nu komen ze samen, alleen niet met zijn vijven… want voor het eerst maken ze mee dat één van hen er niet meer is. En zo komen ook al die herinneringen van vroeger naar boven.

Stil in mij is een nieuwe Nederlandse musical over vriendschap, verwachtingen en het zoeken naar je identiteit, samengebald in een verhaal dat iedereen zal herkennen, simpelweg omdat we allemaal op zoek zijn. Een verhaal met een lach en een traan en vol heerlijke, bekende Nederlandse popmuziek.

Stil in mij zal vanaf 16 maart te zien zijn in meer dan 40 theaters door heel Nederland. De première zal op 31 maart plaatsvinden in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp.

Première
31 maart 2019
Dernière
25 mei 2019
Producent
STENT
Meer over Stil in mijAnder nieuws over Stil in mij
Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda