Pepijn Gunneweg en Karel de Rooij in gesprek over Carré Beweegt

11 april 2018, 11:03 - Redactie
Pepijn Gunneweg en Karel de Rooij in gesprek over Carré Beweegt

Tijdens Carré Beweegt gaat Pepijn Gunneweg in gesprek met Karel de Rooij en de artiesten van de verschillende gezelschappen die deze week te zien zijn. De bezoeker kan naast de voorstellingen van vier internationale gezelschappen ook deze gesprekken bijwonen. Gunneweg ontvangt Karel de Rooij als zijn eerste gast en hij gaat met hem in gesprek over deze unieke week in Carré.

De Rooij is één van Nederlands grootste kleinkunstartiesten en bekend als Mini uit het cabaretduo Mini & Maxi. De gesprekken vinden plaats op donderdag 19 april tot en met zaterdag 21 april om 21:00 uur en op zondag 22 april om 13:30 uur plaats in De Nok van Carré.

Pepijn Gunneweg, acteur en komiek: “Carré Beweegt doet me denken aan mijn tijd met de Asthon Brothers tijdens het Edinburgh Fringe Festival. Karel de Rooij was één van onze grote inspiratiebronnen en ik ben verheugd om hem als gast te mogen ontvangen. Het is ontzettend inspirerend om met collega’s uit het vak te praten en ik ben benieuwd naar de ervaringen van al deze getalenteerde performers!”

Carré Beweegt is van 17 tot en met 22 april te zien in Carré. De gesprekken van Pepijn Gunneweg in De Nok van Carré zijn vrij toegankelijk voor de bezoekers van Carré. Meer informatie en het exacte programma is te vinden op de website van het theater.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Musicals Gone Mad
Locatie: DeLaMar West
Datum: 13-06-2022
Tijd: 19:30 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda