Volledige cast Roodkapje, de sprookjesmusical bekend

6 september 2017, 14:02 - Redactie
Volledige cast Roodkapje, de sprookjesmusical bekend

Tijdens de herfstvakantie kan jong en oud in Stadsschouwburg Antwerpen, Ethias Theater Hasselt en Capitole Gent gaan kijken naar Roodkapje, de sprookjesmusical.

Dat Lauren De Ruyck de rol van Roodkapje zal gaan spelen was al duidelijk, nu is ook de rest van de cast bekend en daarin enkele opvallende namen. Zo zal Deborah De Ridder de mama van Roodkapje spelen en dat betekent dat Deborah en Lauren worden herenigd als "moeder en dochter", exact 10 jaar nadat ze deze rollen ook al eens toebedeeld kregen in de musical Kuifje: De Zonnetempel.

Elke Buyle kruipt als grootmoeder, konijn en waardin in de huid van maar liefst drie, erg uiteenlopende personages. Charline Catrysse (Whoppie/zus), Michaël Zanders (Floppie/broer), Brent Pannier (verteller/jager), Oonagh Jacobs (Casper/eekhoorn/BFF Roodkapje), Lianne Loos (egel/verliefd koppel), Christophe Coenegrachts (das/verliefd koppel), Frank Beurskens (vos/slager) en Jervin Weckx (hert/groentenboer), maken de cast compleet.

"We hebben een superleuke cast en het is echt fantastisch om terug naast Deborah De Ridder te mogen spelen!", aldus een enthousiaste Lauren De Ruyck. "Ik was 10 jaar geleden al "starstruck" toen ik met haar het podium mocht delen en ben dat eigenlijk nu ook weer. Deborah is echt een voorbeeld voor mij. Ik vind haar een ongelofelijke zangeres en actrice, maar bovenal heeft ze nog eens een prachtige persoonlijkheid. Ja, ik ben gewoon "fan" van mijn musicalmama!", besluit Lauren met de glimlach.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda