Volledige cast Hugo de Groot, de musical bekend

16 november 2020, 09:33 - Redactie
Volledige cast Hugo de Groot, de musical bekend

Al eerder maakte producent Fons van Rongen van Goedemorgen Theaterproducties bekend dat Dominique de Bont de rol van Elsje van Houweningen gaat vertolken. Zojuist liet van Rongen weten dat Lars Mak, Zoï Duister, Richard Spijkers en Joost Claes de cast compleet maken.

Lars Mak zal de rol van Hugo de Groot voor zijn rekening nemen. Mak speelde eerder in onder andere Rent en Soldaat van Oranje. Zijn vrouw Maria zal worden gespeeld door Zoï Duister, die eerder ook te zien was in Soldaat van Oranje en de musical Stil in mij. De rol van Johan van Oldenbarnevelt zal gespeeld worden door Richard Spijkers die bekend is bij het grote publiek van o.a. Les Miserables en De Kleine Zeemeermin. Joost Claes zal schitteren in het personage van prins Maurits. Claes speelde, naast diverse grote musicals, eerder bij Goedemorgen Theaterproducties in de jeugdvoorstelling Romeo & Julia.

De eerste voorstelling van de musical vindt plaats op 11 maart 2021 en de laatste voorstelling op 22 maart 2021, de dag waarop Hugo de Groot exact 400 jaar geleden zijn vrijheid terugvond in Gorinchem. Dit laatste is ook de reden dat de musical exclusief te zien zal zijn in voormalig schouwburg De Nieuwe Doelen in Gorinchem.

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Grease
Locatie: DeLaMar
Datum: 03-04-2023
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda