Volgend seizoen Opvliegers 4: Trossen los!

8 april 2018, 12:02 - Redactie
Volgend seizoen Opvliegers 4: Trossen los!

Rick Engelkes Producties presenteert volgend seizoen de vriendinnencomedy Opvliegers 4: Trossen los!. Na avonturen op het zonnige Bali (Opvliegers 1), in het besneeuwde Oostenrijk (Opvliegers 2) en in het hippe New York (Opvliegers 3), kiezen vriendinnen Lydia, Moniek, Joke en Shirley deze keer het ruime sop.

In verband met het 30-jarig jubileum van zangeres Lydia mogen de dames dit keer mee met een cruise op het prachtige schip The Big Mermaid. Ze hebben alleen moeite om hun problemen aan wal achter te laten. Joke denkt dat haar man vreemdgaat. Shirley begeeft zich na jaren getrouwd te zijn geweest, nu als ‘dame op leeftijd’, weer op de datingmarkt. Moniek wil na jaren van kinderboeken een boek schrijven voor volwassenen, maar vindt maar niet het juiste onderwerp. En Lydia is verliefd, alleen is hij 25 jaar jonger. Is dat liefde? Of een bevlieging?

De cast van Opvliegers 4: Trossen los! bestaat net als afgelopen seizoen uit Antje Monteiro, Anouk van Nes, Joanne Telesford en Sandra Mattie.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Show: Musical Awards
Locatie: AFAS Theater
Datum: 24-04-2024
Tijd: 20:25 uur
Volledige agenda