Voorstelling: Opvliegers 4

Opvliegers 4
Première
4 december 2018
Dernière
29 maart 2019

Verhaal

In verband met het 30-jarig jubileum van zangeres Lydia mogen de dames mee met een cruise op het prachtige schip The Big Mermaid. Uiteraard heeft iedereen weer de allergrootste moeite haar problemen aan wal achter te laten.

Joke is ervan overtuigd dat haar man vreemdgaat, maar heeft geen idee hoe ze hier mee om moet gaan. Shirley begeeft zich na jaren getrouwd te zijn geweest, nu als ‘dame op leeftijd’, weer op de datingmarkt. Maar de datingmarkt van vandaag de dag: kan ze daar wel wat mee? Moniek wil na jaren van kinderboeken een boek schrijven voor volwassenen, maar vindt maar niet het juiste onderwerp. Daarbij worstelt ze met een moeder die Alzheimer heeft. En Lydia is verliefd. Heel verliefd. Zo verliefd, dat dit weleens de ware zou kunnen zijn. Alleen is hij… 25 jaar jonger. Is dat liefde? Of een bevlieging?

En uiteraard hebben alle dames nog altijd last van de fysieke en psychische ongemakken die de overgang met zich meebrengt.

Foto's

Opvliegers 4
Opvliegers 4
Opvliegers 4
Opvliegers 4

Scenefoto's: Peggy de Haan

Video

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Agenda

Voorstelling: Anastasia
Locatie: Circustheater
Datum: 22-09-2019
Tijd: 16:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda