Acteurs/Actrices:

Anouk van Nes

Anouk van Nes
Foto: Musicalweb
Geboortedatum
26 maart 1971
Geboortestad
Amsterdam

Biografie

Anouk van Nes studeerde af aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Ze speelde de afgelopen jaren de rol van Joke in de komische succesreeks Opvliegers. Tussendoor speelde ze opnieuw de rol van Tanya in Mamma Mia!.

Verder was ze als actrice te zien in het muziektheaterstuk De Tweeling, als cabaretière met Puper Ladies, maakte ze met cabaretgroep Dames Eerst twee eigen voorstellingen en was ze te zien in de komedies Kantje Boord, De Bonbonfabriek en De Vagina Monologen.

Voor haar rollen in Cats en Mamma Mia! ontving ze een Musical Award Nominatie. Anouk speelde verder in de musicals La Cage aux Folles, A Chorus Line, West Side Story, Heerlijk Duurt Het Langst, Annie De Musical, The Wild Party, Crazy for you, 42nd Street en Dirty Dancing.

Werkzaam voor televisie kwam zij als winnares uit het survivalprogramma Bobo’s in de Bush. Ze speelde Roxy Belinfante in Goede Tijden Slechte Tijden, nam allerlei bijrollen voor haar rekening en was als presentatrice te zien voor voormalig zender Yorin.

Musicals

Hieronder meer informatie over de musicals waarin Anouk van Nes in Nederland was te zien:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Musicals

Frozen de Musical
Stage Entertainment
De Tocht
De Tocht B.V.
Mamma Mia!
The Party
Just Entertainment
Meer musicals

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda