Volgend seizoen Bumba en het Magische Wonderboek

25 mei 2018, 10:03 - Redactie
Volgend seizoen Bumba en het Magische Wonderboek

De leukste clown van de Lage Landen is ook dit seizoen weer te zien in de theaters bij jou in de buurt. Met zijn show Bumba en het Magische Wonderboek tourt Bumba heel Nederland door. En hij komt niet alleen, want Bumba neemt al zijn vriendjes mee.

Bumbalu, Tumbi de olifant, Poppa de aap, Carla de kip, de gekke vogel Kiwi en Baby. De show Bumba en het Magische Wonderboek is speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 1 jaar. Het aangepaste licht- en geluidsniveau maakt deze show een bijzondere belevenis voor de allerkleinsten.

In deze feestelijke Bumba show worden de jarige Lies en Lars verrast met een magisch wonderboek. Als ze dit boek openmaken, stappen ze de wonderbaarlijke Bumbawereld in met Bumba en al zijn vrienden uit het circus. Dat wordt een heel speciaal verjaardagsfeest! Na de show mogen de kindjes met Bumba op de foto!

Bumba en het Magische Wonderboek is van 6 oktober tot en met 19 mei volgend jaar te zien in de Nederlandse theaters. De trailer voor de nieuwe show bekijk je hieronder.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Ver van je bed
Datum: 23-03-2024
Tijd: 20:15 uur
Volledige agenda