Ann Van den Broeck ook in Flashdance in Kursaal Oostende

24 mei 2018, 13:17 - Redactie
Ann Van den Broeck ook in Flashdance in Kursaal Oostende

Flashdance, The Musical krijgt een Vlaamse gastactrice. Bij de voorstellingen in Kursaal Oostende zal Ann Van den Broeck de rol van Hannah gaan vertolken.

In Flashdance, The Musical zal Ann het beste van zichzelf geven als Hannah, de mentor van de hoofdrol Alex. Hannah was vroeger een prima ballerina én de balletlerares van Alex. In de musical helpt ze Alex klaar te stomen voor haar grote auditie bij de prestigieuze dansschool Shipley Dance Academy.

Ann Van den Broeck: "Ik herken mezelf in Hannah: zelf vind ik het ook leuk om tips mee te geven aan mijn jongere collega’s. Misschien ben ik dan ook een soort mentor voor hen?"

Een rol waar Ann zich perfect in kan vinden: "Professionele dansers gaan ‘op pensioen’ vanaf de leeftijd van 30 jaar. Daarna geven ze vooral les en coachen ze talentvolle jonge collega’s. Ik word dit jaar 42 jaar, en hoor vaak dat jonge collega’s me ook als een mentor zien en al veel van me geleerd hebben door samen te werken. Ik merk dat ik er erg van geniet om hen bij te staan met tips en trics. Voorlopig sta ik zelf nog veel te graag op het podium om al voltijds les te geven, maar ik kijk er naar uit om de volgende generatie acteurs en zangers te coachen! Ik herken me dus wel een beetje in Hannah."

Spelen met een Engelstalige cast schrikt Ann niet af. “Het is een leuke uitdaging om te spelen met een internationale cast. Ik zal zeker mijn best doen om mijn Engels even natuurlijk te laten klinken als dat van hen.”

Flashdance is te zien in Oostende van 24 juli tot en met 5 augustus.

Première
29 september 2013
Dernière
26 januari 2014
Producent
Albert Verlinde Entertainment
Meer over FlashdanceAnder nieuws over Flashdance
Volg Musicalweb
Blijf op de hoogte van het musicalnieuws via: Facebook - Instagram - WhatsApp - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: De Efteling Musical
Locatie: Munttheater
Datum: 10-12-2023
Tijd: 16:00 uur
Volledige agenda