Volg vanmiddag live de première van De Tweeling

11 oktober 2015, 11:38 - Redactie
Volg vanmiddag live de première van De Tweeling

Vandaag is de grote dag dat de nieuwe Nederlandse musical De Tweeling in première zal gaan in het DeLaMar theater in Amsterdam. Wil je niets missen van deze première dan kun je vanaf 14:30 uur terecht op Backstagenow.nl waar live de première op gevolgd kan worden. Ook op Twitter en Facebook zullen de nodige updates worden geplaatst.

delamar_premiere_tweeling

De musical is gebaseerd op het gelijknamige boek van Tessa de Loo en vertelt het verhaal van de tweelingzusjes Lotte en Anna. De zusjes worden op jonge leeftijd van elkaar gescheiden en groeien op in twee totaal verschillende werelden. Anna groeit op in Duitsland terwijl Lotte opgroeit in Nederland.

De Tweeling zal nog tot en met woensdag 30 december te zien zal zijn in het DeLaMar. Daarna zal de musical gaan reizen door de rest van het land waaronder naar Groningen, Breda, Heerlen, Apeldoorn en Enschede.

Video's

In aanloop naar de première zijn er drie videoclips uitgebracht van De Tweeling, dit zijn 'Voor altijd', 'Hoop vervlogen' en 'Niemand weet wat er komt'. De clips zie je hieronder.

Première
11 oktober 2015
Dernière
26 juni 2016
Producent
Stichting Theateralliantie
keyboard_arrow_rightMeer over De Tweelingkeyboard_arrow_rightAnder nieuws over De Tweeling
Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: 14 de musical
Locatie: AFAS Theater
Datum: 25-09-2021
Tijd: 17:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda