Persmoment Beauty and the Beast in het Kurhaus

schedule10 oktober 2015, 10:37 - Redactie
Persmoment Beauty and the Beast in het Kurhaus

Afgelopen donderdag vond er in het Kurhaus in Scheveningen een fotoshoot en persmoment plaats voor Beauty and the Beast. Hoofdrolspelers Anouk Maas (Belle) en Edwin Jonker (Beest) waren aanwezig, beiden in kostuum. In de video hieronder van BackStageNow zie je een korte impressie van het fotomoment in de Kurzaal met aansluitend een kort interview met zowel Anouk als Edwin.

Het persmoment diende als een soort kickoff richting de repetities. Anouk vertelt dat het lopen met de vrije zware jurk inmiddels beter gaat nu ze deze vaker aan heeft gehad, het traplopen is nog altijd wel lastig met de jurk. Edwin vertelt over zijn make-up waar ze donderdag maar liefst twee uur mee bezig zijn geweest. Het is wel de verwachting dat als de show gaat draaien dat hij binnen drie kwartier al klaar is met de make-up.

De repetities voor de musical zullen binnenkort gaan beginnen. Vergeleken met de vorige productie zal deze versie een rauwer randje krijgen, duisterder en spannender gaan worden, vergelijkbaar met de nieuwste films van Disney. De eerste voorstelling zal worden gespeeld op 3 december, de grote première zal plaatsvinden op 13 december.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via:

Facebook - Instagram - Twitter - YouTube

Laatste berichten

Co Trum het theater in met Co with the Flowschedule 2 december 2020, 12:55
Castwissel bij Hugo de Groot – De Musicalschedule 1 december 2020, 08:41
In The Heights door MAE Stage Productionsschedule 29 november 2020, 11:51
keyboard_arrow_rightMeer nieuws

Agenda

Voorstelling: Stayin’ Alive...
Datum: 13-01-2021
Tijd: 19:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda