Vlaams musicaltalent Jozefien Grossen pakt hoofdrol als Tracy Turnblad in Hairspray

18 juli 2023, 19:03 - Redactie
Vlaams musicaltalent Jozefien Grossen pakt hoofdrol als Tracy Turnblad in Hairspray

Met Lotte De Clerck, Francisco Schuster, Jérémie Vrielynck en musicaldebutante Amy Courtens, kan de Vlaamse musicalversie van Hairspray vanaf maart 2024 alvast uitpakken met jong, veelzijdig en bekend Vlaams talent in Antwerpen, Gent en Hasselt. Aan dit viertal zijn nu Florian Avoux, die in de voetsporen van John Travolta mag treden als de extraverte Edna Turnblad, Laurenz Hoorelbeke (Corny Collins) en Helle Vanderheyden (Tammy) toegevoegd.

Producent Deep Bridge en regisseur Stany Crets hebben de voorbije jaren een bewonderenswaardige reputatie opgebouwd wat betreft het geven van mooie kansen aan voor het grote publiek nog onbekend Vlaams musicaltalent. Dat is in deze Hairspray niet anders, want de 25-jarige Jozefien Grossen uit Tienen zal als Tracy Turnblad zelfs de hoofdrol mogen vertolken. Voor Jozefien, die haar eerste ervaring opdeed in het ensemble van o.a. Daens en 40-45, is dit niet enkel de kans van haar leven, maar ook een musicaldroom die in vervulling gaat

"Tracy mogen spelen in 'Hairspray' is altijd al een droom van mij geweest. Tracy is een jonge vrouw die de kracht vindt om de kritiek over haar uiterlijk naast zich neer te leggen en toch haar allergrootste droom na te jagen. Ze gelooft in zichzelf en laat het oordeel van anderen haar geluk niet in de weg staan. Ik kan niet wachten om eraan te beginnen!” aldus Jozefien Grossen.

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: De Kleine Zeemeermin
Datum: 08-09-2024
Tijd: 16:00 uur
Volledige agenda