Vijfde show toegevoegd The Christmas Show in de Ziggo Dome

schedule25 september 2019, 18:08 - Redactie
Vijfde show toegevoegd The Christmas Show in de Ziggo Dome

The Christmas Show is dit jaar vijf keer te zien in de Amsterdamse Ziggo Dome. Wegens groot succes is er een extra show toegevoegd op zondag 22 december om 19:30 uur.

Fans van het kerstspektakel konden de afgelopen dagen stemmen op het tijdstip van een mogelijk nieuwe show: in de ochtend of avond. De uitslag was duidelijk, men koos met een ruime meerderheid voor de avond. De verkoop van deze vijfde show, waarin het verhaal van ‘Doornroosje en de Kerstprins’ centraal staat, is zojuist gestart.

Celinde Schoenmaker zal de hoofdrol van Doornroosje op zich nemen. Ilse Warringa, Esmée van Kampen en Famke Louise vertolken de rollen van de drie feeën: Fee Fataal, Fee Formidabel en Fee Fresh. Tim Douwsma zal de rol van Prins Timothy vertolken en Buddy Vedder gaat de Kerstman assisteren in de rol van hulpje Jingle.

Het verhaal zal op een spannende en grappige manier worden verteld door ‘verteller’ Carlo Boszhard. Acteur Ger Otte is te zien in een dubbelrol van koning én Kerstman.

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Agenda

Voorstelling: Het Piratenavontuur
Locatie: Zuiderpark Den Bosch
Datum: 11-07-2020
keyboard_arrow_rightVolledige agenda