450.000 kaarten voor Mamma Mia! verkocht

26 september 2019, 10:22 - Redactie
450.000 kaarten voor Mamma Mia! verkocht

De cast van de musical Mamma Mia! heeft opnieuw een reden om een feestje te vieren. Want precies in de week dat deze feel-good musical één jaar geleden in het Beatrix Theater Utrecht in première is gegaan, kan producent Stage Entertainment bekendmaken dat het 450.000ste ticket is verkocht. En daarmee evenaart Mamma Mia! het succes van de musical The Bodyguard, die dit aantal verkochte tickets ook het eerste jaar wist te halen.

"Het succes is ongelooflijk," laat Albert Verlinde, directeur Stage Entertainment weten. "Vooral omdat het de derde keer in vijftien jaar tijd is dat Mamma Mia! in Nederland te zien is. Het is mooi om te zien hoe een nieuwe generatie deze musical met de fantastische songs van ABBA heeft omarmd."

Ondanks het grote succes stopt deze voorstelling eind december definitief. De cast met daarin Antje Monteiro, Soy Kroon, Sophia Wezer, Hilke Bierman en Jolijn Henneman moet plaatsmaken voor de cast van TINA – De Tina Turner Musical.

"Mamma Mia! is nog slechts drie maanden te zien," zegt Albert. "De cast is waanzinnig op elkaar ingespeeld en voor de fans is dit dus echt de laatste kans om deze show nog een keer te zien."

Volg Musicalweb
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - TikTok - Twitter

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Grease
Locatie: DeLaMar
Datum: 03-04-2023
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda