Vanaf morgen alleen naar TINA of The Sound of Music met coronatoegangsbewijs

20 juli 2021, 15:16 - Redactie
Vanaf morgen alleen naar TINA of The Sound of Music met coronatoegangsbewijs

Vanaf morgen zal Stage Entertainment in zowel het Beatrix Theater als in het Circustheater gaan werken met de CoronaCheck App voor iedereen vanaf 13 jaar. Zodoende is het dus vanaf morgen verplicht als je TINA - De Tina Turner Musical of The Sound of Music bezoekt om een geldige QR code via de CoronaCheck App te tonen evenals een legitimatiebewijs.

Met de app bewijs je dat je gevaccineerd bent, dat je negatief op corona getest bent of dat je recent al corona gehad hebt.

Zodra je arriveert bij het theater en de juiste kleur ingang (aangegeven op het kaartje) doe je eerst zelf een gezondheidscheck en daarna zal het coronatoegangsbewijs gevraagd worden door een medewerker. Na het scannen van de QR code loop je door en kan het ticket voor de voorstelling (op mobiel of geprint) middels de zelfscanner worden gescand.

Met het gebruik van het coronatoegangsbewijs hoeft de anderhalve meter afstand niet meer aangehouden te worden en zijn de foyers ook weer geopend. Wel zal er in de zaal nog steeds tussen gezelschappen twee stoelen worden vrij gehouden.

TINA - De Tina Turner Musical is sinds afgelopen week weer te zien in het Beatrix Theater. The Sound of Music ging op vrijdag 9 juli in première in het Circustheater en zal hier spelen tot en met 8 augustus.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda