Van Hoorne Entertainment neemt kindermerk Woezel & Pip over

2 november 2023, 20:28 - Redactie
Van Hoorne Entertainment neemt kindermerk Woezel & Pip over

Kindermedia-bedrijf Dromenjager kondigt de afronding aan van een overeenkomst waarbij het eigendom van Dromenjager en het populaire kindermerk Woezel & Pip met ingang van vandaag wordt overgedragen aan Van Hoorne Entertainment. Twintig jaar na Guusje Nederhorsts’ creatie van Nederlands favoriete hondjes hebben eigenaren Dinand en Lucy Woesthoff besloten dat nu het juiste moment is om Dromenjager door te geven, met als doel om Woezel & Pip’s plaats in het hart van Nederlandse kinderen voor de komende generaties te verankeren.

Van Hoorne Entertainment en Dromenjager werken al sinds 2008 zeer succesvol samen aan Woezel & Pip theaterproducties en evenementen. Het is deze geschiedenis, de gedeelde liefde voor het merk Woezel & Pip, het gezamenlijk bewezen succes en de ambitieuze plannen van Michael van Hoorne, die het voor Dromenjager tot de logische volgende stap maken om de droom aan Van Hoorne Entertainment door te geven.

Dinand & Lucy Woesthoff: “Woezel & Pip hebben inmiddels al met vele generaties kinderen door hun fraaie Tovertuin gerend sinds het eerste boek in 2005. Het is voor Nederlandse begrippen letterlijk een ongekend succes-sprookjesverhaal. Wij als Dromenjager, maar vooral wij als, Lucy, Dinand (en zeker ook Guusje), willen niets liever dan dat Woezel & Pip voor altijd zullen blijven doorspelen met alle kindjes, van overal.

Vanaf vandaag rennen onze vriendjes verder met het enthousiasme van Michael van Hoorne en iedereen bij Van Hoorne Entertainment. Onderweg naar heel veel fraaie, nieuwe dagen en nieuwe avonturen. Wat echt is, overleeft alles. Guusje. En, nu, dus ook ons. Dag Woezel & Pip, fijne hartevriendjes. We houden ontzettend veel van jullie. Wat zijn jullie leuk. Blijf maar fijn spelen. Voor altijd. Met alle kindjes van overal!”

Michael van Hoorne: “Het is voor mij en mijn bedrijf een ongelofelijk mooie en bijzondere dag, als je mag gaan werken met de leukste en liefste hondjes van het land, ben je een bevoorrecht mens. Werken met een merk wat zo tot in detail is uitgevoerd en met zoveel liefde en zorg is opgebouwd is ongelofelijk bijzonder en mooi. Woezel & Pip zijn al 15 jaar onderdeel van mijn leven, in die tijd heb ik veel mogen leren over de wereld van Woezel & Pip en vooral veel mogen leren van Lucy en Dinand over de kernwaarden van het merk.

Ik zie al 15 jaar hoeveel impact deze twee hebben op kinderen en hun families. Het is een eer om met dat werk verder te mogen gaan en het toe te voegen aan ons prachtige bedrijf. We heten Woezel & Pip van harte welkom bij onze familie en we zullen ze met bijzonder veel liefde omarmen.”

Lees meer over:

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Frozen de Musical
Locatie: Circustheater
Datum: 09-06-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda