Unieke samenstelling solisten tijdens première Musical Autumn Nights in Den Bosch

2 juli 2024, 10:01 - Redactie
Unieke samenstelling solisten tijdens première Musical Autumn Nights in Den Bosch

Op 26 september vindt de allereerste voorstelling van de komende Musical Autumn Nights tournee plaats in Theater Aan De Parade in Den Bosch. De uit Den Bosch afkomstige Lois van de Ven en Terence van der Loo staan aan het hoofd van de line-up. Naast hen bestaat de cast uit René van Kooten, Soraya Gerrits en Sanne den Besten. De voorstelling belooft een avond te worden vol muzikale verrassingen en unieke momenten.

De line-up bestaat uit vijf topartiesten die hun sporen in de musicalwereld ruimschoots hebben verdiend. Zij worden ondersteund door een live band o.l.v. Billy Maluw. De solisten brengen hits ten gehore uit wereldberoemde musicals zoals Les Misérables, Wicked en Mamma Mia!, gezongen in zowel Engels als Nederlands. Daarnaast kent de productie een groot koor waarvan de zangers allen ook uit Den Bosch afkomstig zijn.

"De première van Musical Autumn Nights in Den Bosch belooft een onvergetelijke avond te worden met een unieke samenstelling van solisten. We zijn bijzonder trots om lokale talenten zoals Lois van de Ven en Terence van der Loo in de spotlight te zetten, samen met gerenommeerde namen als René van Kooten, Soraya Gerrits en Sanne den Besten. Deze getalenteerde artiesten, ondersteund door een live band onder leiding van Billy Maluw, zullen het publiek betoveren met hits uit wereldberoemde musicals. Dit wordt een avond vol muzikale verrassingen en unieke momenten die je niet wilt missen," aldus producent Nathan Markuszower.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda