Grote belangstelling voor nieuwe musical over Fien de la Mar

2 juli 2024, 12:43 - Redactie
Grote belangstelling voor nieuwe musical over Fien de la Mar

Onlangs werd bekend dat NDM Theaterproducties in de zomer van 2025 een geheel nieuwe Nederlandse musical over het leven van Fien de la Mar naar het theater zal brengen. De musical ‘Ik Wil Gelukkig Zijn’ werpt een frisse blik op het verhaal van Fien de la Mar. Door een meeslepend script, een ontroerend verhaal over succes, liefde en dood en een rauwe, bloedstollende regie wordt het publiek tot op het laatste moment meegevoerd in het bewogen leven van deze theatervedette in al haar glorie en wanhoop.

De eerste reacties van mensen uit het theatervak en cultuurliefhebbers zijn heel enthousiast. Wie bekend is met het leven en werk van Fien de la Mar is verheugd dat dit, zestig jaar na haar dood, weer in het spotlicht wordt gezet. NDM Theaterproducties kijkt er dan ook naar uit om haar leven en werk eer aan te doen met deze productie. Maar ook zeker om de mensen die de naam Fien de la Mar vooral kennen van het gelijknamige theater op een mooie manier kennis te laten maken met dit stukje Nederlandse theatergeschiedenis.

Het aantal aanmeldingen voor de aankomende audities bevestigd dat er uitgekeken wordt naar deze productie. Tot op heden zijn er voor Ik Wil Gelukkig Zijn al bijna 200 aanmeldingen ontvangen door de producent. De aanmeldprocedure loopt nog een week, auditanten kunnen zich voor 8 juli a.s. nog aanmelden op www.ndm-theaterproducties.nl.

Volg Musicalweb
Ontvang het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Threads - TikTok - X

Eerstvolgende première

Voorstelling: Soldaat van Oranje
Datum: 08-09-2024
Tijd: 15:00 uur
Volledige agenda