Twintig extra voorstellingen Jesus Christ Superstar

schedule30 september 2016, 10:42 - Redactie
Twintig extra voorstellingen Jesus Christ Superstar

Vanwege de aanhoudende vraag naar kaarten heeft hoofdrolspeler Ted Neeley bekend gemaakt dat er opnieuw zeventien extra voorstellingen van Jesus Christ Superstar zijn bijgeboekt. Naast de drie voorstellingen die al vorige week werden aangekondigd zijn er nu twintig extra voorstellingen toegevoegd.

Ted Neeley: “Wij, de cast, creatives en de producent van Jesus Christ Superstar zijn echt overdonderd door de hartverwarmende reacties die we vanuit Nederland en België ontvangen. Het is heel bijzonder om, meer dan veertig jaar na de première van de film, te merken dat zo veel mensen ons live op toneel willen zien. Ik ben heel blij dat we met deze extra voorstellingen meer mensen de mogelijkheid gaan bieden. Ik kan niet wachten op om 14 december a.s. weer voor het eerst weer in Nederland het toneel op te mogen om de titelrol in deze geweldige rockopera te mogen spelen.”

De extra voorstellingen vinden plaats van 11 tot en met 15 januari 2017 in Stadsschouwburg Antwerpen, van 24 tot en met 29 januari 2017 in Martiniplaza Theater Groningen en van 31 januari tot en met 5 februari 2017 RAI Theater. De kaartverkoop voor deze zeventien voorstellingen is reeds geopend.

Nieuwsbrief
Schrijf je in voor de dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief van Musicalweb.nl en blijf op de hoogte van het laatste musicalnieuws!

Klik hier om je in te schrijven

Agenda

Show: Musical Sing-a-long
Locatie: Uitmarkt Amsterdam
Datum: 25-08-2019
Tijd: 21:15 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda