Tweede editie van Musical Zingt in Theater Elckerlyc in Antwerpen

10 april 2017, 13:06 - Redactie
Tweede editie van Musical Zingt in Theater Elckerlyc in Antwerpen

JAMAJA Producties kondigt de tweede editie aan van Musical Zingt. Na de eerste editie op 24 maart, komt er een nieuwe Musical Zingt, op 3 september in Theater Elckerlyc. Deze keer is het thema Top of the Diva's.

De drie headliners zijn bekend: Deborah De Ridder, Elke Buyle en Nicoline Hummel, er lopen momenteel audities voor twee mannenrollen. De regie van Musical Zingt is in handen van Laurenz Hoorelbeke en Maja Van Honsté.

Deborah De Ridder werd bekend met het VTM programma op zoek naar Maria, ze was erna in tal van musicals te zien zoals Domino, Assepoester en recent ook Chaplin.

Elke Buyle zat ook in de wedstrijd "op zoek naar Maria” en heeft haar bekendheid een boost gegeven met de hoofdrol "Koningin Elsa" in de Disney Film Frozen.

Nicoline Hummel is vooral bekend van de Buurtpolitie met haar rol van Tineke Schillebeeckx. Daarnaast speelt ze een reeks gastrollen in VTM-SERIES.

Audities

Er worden ook nog twee mannen gecast via audities op maandag 10 april. Wie interesse heeft, kan een kijkje nemen en zich kandidaat stellen via www.jamaja.be.

Volg Musicalweb.nl
Blijf altijd op de hoogte van het laatste musicalnieuws via: Facebook - Instagram - Twitter - TikTok

keyboard_arrow_downEerstvolgende première

Voorstelling: Hello Again
Locatie: DeLaMar West
Datum: 02-07-2022
Tijd: 20:00 uur
keyboard_arrow_rightVolledige agenda